Bemutatkozás

Cégünknél elhivatott szakmabeli csapat áll nap mint nap az Önök rendelkezésére, hogy tapasztalataival segítse kerti faház vásárlását.
Nagy hangsúlyt helyezünk a vevőorientációra, különös tekintettel a vásárlók igényeinek felmérésére és kiszolgálására.
Hosszú évek óta vonzó árakkal, különböző akciós ajánlatokkal várjuk Önöket,  hogy kerti faházaink közül Ön is kiválaszthassa az Ön számára megfelelőt.   

A Gartenpro Kft. 1992-ben alakult Fertőszentmiklóson. Fő termékeink a kerti faházak, kerti szerszámtároló faházak, melyeket 2 - 29 m2 nagyságban, több száz fajta kivitelben gyártunk. Üzemünk 5 hektáron terül el, 11 db egyenként 1400 m2-es csarnokban 90 főt foglalkoztat.

Célgépeink, a beszerzett faanyag minősége, 30év és a több mint fél millió legyártott kerti faház tapasztalata garantálja vevőink elégedettségét és bizalmát egész Európában.

BEMUTATÓKERT

Látogatható a hét minden napján

10 faházat válogattunk össze az általunk gyártott különböző méretű, szerkezetű és falvastagságú típusok közül. Megtekintheti a panelos, sarokoszlopos, boronafalas szerkezetek, a falvastagságok és a tetőtípusok közötti különbségeket.
Személyesen megnézheti, megtapinthatja a faanyagot. Be tud lépni a házakba, ezáltal könnyebben el tudja dönteni mekkora tárolóra, kerti faházra van szüksége.
Melyik típus illik a kertjébe, mekkorába tudja elhelyezni a kerti szerszámokat, fűnyírót, a kerékpárokat, a kerti grillezés kellékeit, a kerti asztalt és székeket.
Jó lehet a telekre, kis kertekbe, szőlőbe a nyári forróság elől megbújni, berakni a szerszámokat, de lehet a faház egy kis nyári konyha, műhely, barkácskuckó, ahol a kedvenc elfoglaltságával, hobbijával, barátaival, családjával töltheti szabadidejét.
A gyerekjátszóházak többféle variációban kínálnak felhőtlen örömet, órákon át tartó önfeledt játékot, kuckózást a szabadban gyermekének egészen kis kortól.

Köszönjük érdeklődését!

Kívánjuk, hogy Ön is élvezze faházaink segítségével a nemes faanyag által biztosított minőséget és harmóniát a kertjében.