Hasznos információk

Cégük téli leállást tart 2018. december 19 - 2019. január 6-ig.

Faház kiszállítások szünetelnek 2018. december 7 - 2019. január 20 között.

Faház rendelés esetén a szállítási határidőt, feltétlenül egyeztesse az oldal alján található elérhetőségeken. Megértését köszönjük!

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!


Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Az alábbiakban néhány fontos tudnivalóról olvashat, mely a termékek átvételével, kezelésével és összeszerelésével kapcsolatosak:


A faházak tetőborításaként szállított kátránypapír néhány évig megfelelő védelmet biztosít, de hosszú távon érdemes további könnyűszerkezetű tetőborító anyagról gondoskodni, pl. bitumenes zsindely

A faház összeállítása:

Kövesse gondosan az összeszerelési útmutató és a rajzok előírásait.

Termékeink szerkezetüket tekintve három főbb csoportba sorolhatóak. Az alábbi animációk segítségével láthatja az alapvető különbségeket.
Nézze meg faház összeszerelési videónkat, amiben láthatja a 18 - 28 - 34 - 44 mm falvastagságú boronafalas szerkezetű faházaik összeállításának főbb lépéseit: 

28 mm faház összeépítési videó (boronafalas szerkezetű faház)

Faház összeszereléséhez szükséges szerszámok:
-    Vízmérték, mérőszalag, gumikalapács, kalapács, csavarhúzó - behajtó, fúrógép és fúrószár, tapétavágókés, kézi fűrész, kézi gyalu, létra   

Ha úgy érzi egyedül nem vállalja a faház összeépítését, feljebb talál néhány tapasztalt építőcsapat elérhetőséget.

Figyelem:

A termékekről található fotók dekorációval ellátott termékmegjelenítések, a dekoráció és a kiegészítők (pl. virágláda, spaletta, zsindely, impregnált párnafa stb.) nem képezik a termék részét, külön tud kiegészítőket vásárolni a faházakhoz. A termékek műszaki tartalmáról a technikai adatlapokon talál bővebb információt. A gyártás optimalizálás miatti műszaki változtatás jogát fenntartjuk!

Végezetül:
A fa élő anyag és alkalmazkodik az időjárási viszonyokhoz. Ha gondosan ápolja, sok évig örömét leli benne.

Sok sikert kívánunk a kerti szerszámos ház felépítéséhez!